правила за отслабване

[Видео] Трите правила по пътя за отслабването

В днешно време е широко разпространено и наложено от западната култура, че човек трябва да се харесва такъв, какъвто е. Дори и да е с наднормено тегло, това отново го прави красив и привлекателен. Може и така да е, но като човек, който дълги години е бил с повечко килограми ви споделям, че нищо не може да те накара да се чувстваш по-добре от това да си вземеш мечтания размер дрехи. От друга страна, нека се замислим дали наднорменото тегло е добро за здравето ни? Не, разбира се! Сещате ли се за столетник, който е над 100кг?

Какво се случи с мен?

Преди години, когато бях тийнеджър не обръщах особено внимание върху храната, която приемам и движението, което имам. Всъщност, то май въобще нямах движение. В следствие на това и на няколко други фактора, които влияят на подрастващия ми тогава организъм, килограмите се трупаха ли трупаха. Това приключи, когато реших, че е крайно време за промяна.

Попаднах на тези три правила, които ми помогнаха да сваля близо 30кг от теглото си в продължение на около година. Сега, знаейки много повече за здравето и здравословния начин на живот ги споделям с вас, с надеждата да ви помогнат да подобрите начина си на живот и да влезете във форма.

Приятно гледане:

Свързани страници:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *