Общи условия

Добре дошли на www.heltify.com !

С посещаването на този уебсайт, Вие се съгласявате с общите условия за ползване. Ако не се съгласявате с Условията за ползване на www.heltify.com, моля напуснете страницата.

  • Общите условия за ползване регулират правилата и нормите, които се прилагат в www.heltify.com
  • Лица под 18г. възраст нямат право да използват сайта – за поръчки, регистрация или консултации.
  • Съдържанието в www.heltify.com е подбрано на база официални статии и публикации на AquaSource Algae Group, заедно с други източници от интернет.
  • Всички здравни твърдения, публикувани в продуктите са съобразени с изискванията одобрени от Европейският орган по безопасност на храните (EFSA) според Регламент 2006 за храненето и здравните твърдения за храни. Когато е приложимо и отбелязано, здравните твърдения за продуктите на АкваСорс са заверени от ЕОБХ въз основа на профилите на хранителните съставки. Хранителните профили са хранителни изисквания, на които трябва да отговарят храните, за да имат хранителни и здравни твърдения. Здравните твърдения одобрени от EFSA са приложими за различни АкваСорс храни. Останалите могат да бъдат намерени на официалната уебстраница на АкваСорс.
  • АкваСорс ЕООД уверява своите дистрибутори и клиенти, в допълнение към изискванията на закона, че продуктите й са от добро качество. Ако за някой продукт се докаже, че в момент на доставка до клиент е дефектен, клиентът може да върне продукта в 14-дневен срок от получаването му, за да му бъде подменен или да бъде възстановена сумата на продукта.
  • Посочените цени на продукти са в български лева с включени ДДС. Цените на продуктите не са с включена цена на доставката.
  • Важно е да знаете, че пратките на Вашите поръчки са със застраховка. Тя е направена от АкваСорс при тяхното изпращане. При получаване на пратката имате правото да отворите и прегледате доставения пакет. При констатирани липси, несъответствия или увреждания, може да изисквате да Ви бъде издаден Констативен протокол. Така АкваСорс ще може да предяви претенции към застрахователя.
  • Информацията в www.heltify.com няма за цел да замести официалната уебстраница на AquaSource Algae Group. Създадена е с информативна цел. Всеки, който желае, може да поръча своите АкваСорс продукти и през официалната страница на АкваСорс, използвайки следния линк . Това, което трябва да направи е кратка регистрация в системата на АкваСорс.
  • Важно! Продуктите и информацията поместена в www.heltify.com не е предназначена за самолечение. Консултирайте се с вашия лекар преди да употребявате суперхрани, хранителни добавки или натурална козметика!
  • Текстовете, изображенията и останалата част от съдържанието в www.heltify.com са предназначени за лично ползване. Копиране, нелегално теглене и прочее на текстове, файлове и изображения и използването им в други сайтове и платформи, без изричното съгласие на автора е строго забранено!