Аквасорс Коластра

[Коластра] – извор на Имунитет и Здраве

Защо Коластрата е наричана шедьовърът на майката Природа?

„Когато човек се сблъска с нещо ново, непознато, не пробвано до този момент, честно е да остане непредубеден и да се запознае с информацията. Може тя да се окаже и твой извор на здраве и дълголетие. Ние всички сме свързани с обща подвластност на универсалните природни закони. Ето затова, споделеното по-долу е от изключително значение за всеки, който иска да има по-добро здраве.
Коластрата е абсолютният шедьовър на майката Природа, фундаментална биогенна суперхрана, звезда върху пирамидата в живота. Защото е благородна храна, произведена от самия връх на хранителната верига, венеца на природата – Човека и неговите по-малки братя, бозайниците. На планетата не съществува друга храна, която да предложи в толкова балансирано, в правилно отношение и съчетание:
имуноглобулини, растежни фактори, аминокиселини, минерали, минерали, ензими, антиоксиданти, пробиотици, готови антитела и други специални съставки.
коластра аквасорс
Всекидневното приемане на коластра със сигурност ще се отрази видимо и невидимо.

Какво да очакваме?

аквасорс деца

Повечето хора остават доволни от стабилизирането и повишаването на имунитета, което се изразява в по-рядко боледуване от сезонните грипове, и по-бързо възстановяване, ако се случи да настинат. Качествена промяна в състоянието на храносмилателната система и конкретно в червата. Колатрата е предпочитано средство при ставни и костни проблеми, за по-бързо възстановяване след операции и травми. С богатството на растежни фактори коластрата се смята за натурално средство против преждевременно стареене. Коластрата помага на възрастните хора да остават активни, работоспособни, подвижни. Има и козметичен ефект – възвръща естествената еластичност на кожата и способства за намаляване на фините бръчки и провисването. Като балансира кръвната захар, не само допринася за повече енергия и самочувствие, но при някои хора спомага за намаляване на излишното тегло.

Коластрата се препоръчва като помощно средство при:

  • Срив на имунната система
  • Чести настинки и вирусни заболявания, ангини, бактериални инфекции, херпеси
  • Възпаления на горните дихателни пътища и белите дробове – хрема, синузит, астма, афти, пародонтити, бронхити, бронхопневмония и алергии
  • Кожни инфекции – розацея, акне, рани, преждевременно сбръчкване, пърхут
  • Неразположения и болести на стомашно-чревния тракт
  • Ставно-костни проблеми
  • Обменни заболявания – диабет, подагра, метаболитен синдром и пр.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *