имунитет аквасорс

Грип? Болно гърло? Настинка? – НЕ, Благодаря!

АкваСорс продукти за борба с вирусите и настинките

Сезонът на грипа и болното гърло наближава. Много често той започва именно със започването на учебната година и времето, когато децата тръгват на детска градина и ясла. Ето затова е важно да знаем как да подсилим имунитета на децата превантивно и ако се стигне до боледуване да знаем как да реагираме.

зелена енергия аквасорс

Зелена енергия – помага ни да изработваме антитела срещу микробите, като заедно с това ни дарява с енергия и клетъчен имунитет. Приемът е по 3 капсули профилактично, а при настинки 10 капсули наведнъж и след това по 5 капсули на всеки два часа, докато се усети подобрение. При деца дозите са по-малки.

Зелена енергия (120 капсули)  – 69.30 лв Поръчай

Зелена енергия  (60 капсули) – 35.85 лв Поръчай

колактив коластра аквасорс

Колактив Коластра – силното ѝ антибактериално и антивирусно действие унищожава причинителите на настинките. Коластрата помага за възстановяване на лигавиците (заедно с ЕМК). И при най-малко съмнение за настинка, веднага давайте коластра! Най-добре я приемайте профилактично цяла година, на празен стомах с много вода по 2 капсули. При нужда, приемът е по-голям!

АкваСорс Коластра (60 капсули) – 45 лв Поръчай

АкваСорс Коластра (120 капсули) – 87 лв Поръчай

есенциални мастни киселини

Есенциални мастни киселини (ЕМК) – влияят благоприятно и при възпалителни процеси и алергии. Заедно с Коластрата подпомагат лигавиците на дихателната и храносмилателната система. В комбинация с водорасли ефектът е още по-добър. Приемът е по 20 капки, 2 пъти дневно. За деца 2 пъти по 10, в зависимост от възрастта.

Есенциални мастни киселини (50 мм)– 44.15 лв Поръчай

супер плодова енергия с

Супер плодова енергия С – органичен витамин С на капсули. Синергията от малки горски плодчета подпомага тялото ни с витамини, антиоксиданти и други полезни вещества! Отличен помощник срещу вирусите и настинките. Профилактичният прием е по 2 капсули дневно, като при нужда те се увеличават.  (Този месец в промоция) 

Супер Плодова Енергия С (60 капсули) – 44.70 лв Поръчай

Източник: „Зелените лъчи на светлината“, д-р Петър Найденов

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *