Допълнителни доходи

Допълнителни доходи с АкваСорс

На тази страница ще разберете как да печелите допълнителни доходи от вкъщи. С продукти, които помагат на много хора да имат по-добро здраве, ще работите в свободното време и ще обогатите здравната си култура. АкваСорс ще бъде ваш бизнес партньор в изграждането на успешен бизнес и достигането на финансовата свобода.

Това, което се прави е да препоръчваме здравословни продукти, от които вече сме доволни. Подобно нещо правим всеки ден, с идеята да бъдем полезни, но никой не ни плаща за това. Кой не е препоръчвал филм, книга или любима рецепта?

Работи разумно

Нека започнем с нещо важно. Доходът, който получаваме може да бъде два вида – заработен и пасивен. При заработените доходи, парите, които получаваме идват от наемен труд, т.е. разменяме времето си срещу пари. Напуснем ли работа, спираме да получаваме пари.

Пасивен доход е, когато получаваме пари, дори когато спрем да работим. В този случай разполагаме с актив, който ни носи доходи без да влагаме големи усилия.

С възможността, която ви споделям, може да изградите бизнес, който дa ви носи пасивен доход години наред. Това, което трябва да приемете е, че няма таван на доходите, няма шеф и продуктите са много търсени и обичани от хората.

Разликата между нашия бизнес и наемната работа

Всеки знае какви са доходите от наемния труд. При тях,  когато работим – имаме пари, когато не работим – не. Размерът на заплатата ни може да е без промяна в продължение на години. Колебанията в положителна посока настъпват единствено ако шефът реши да ни повиши, а това не се случва всеки месец. Независимо от усилията, които полагаме, често заплатата си остава същата. Тук разменяме време срещу пари. Време, което можем да прекарваме със семейството, децата или следвайки мечтите си.

Колегите ни дали ще имат изгода да ставаме все по-успешни? –  Едва ли.. Все пак това би застрашило тях. Това в голяма степен ограничава нашия потенциал.

В бизнеса с АкваСорс е точно обратното. Доходът зависи от нас самите. Хората от нашия екип ще ни стимулират да се развиваме, защото знаят, че ще помагат не само на нас, но и на себе си. Най-хубавото е, че можем да работим от вкъщи, от вилата, от кафенето – буквално от всякъде (дори и от работното ни място, стига шефът да няма против 🙂 ). Все пак. ако обичаме работата си, бизнесът с Аквасорс може да бъде допълнително занимание, което правите в свободното си време.

аквасорс

Работа от вкъщи

Бизнес моделът, който ви предлагам е определян като един от най-добрите начини човек да започне свой бизнес. Ето защо:

 • На първо място, това което влагаме е 70 лв. – инвестиция, която можем да си възвърнем още при първата поръчка ако решим да закупим Програма „Лесно начало“.
 • На второ място, няма риск.
 • На трето място, това е бизнес, който се развива навсякъде, дори и в чужбина.
 • Липсва таван на доходите и шеф.

Следвайки проста, но изпитана система на работа, всеки може да започне да увеличава доходите си.

Ето от какво печелим:

Процент от реализирания оборот от нас и нашата мрежа.

Разликата в цената – когато се регистрираме получаваме 30% отстъпка върху продуктите.

Формулата, по която смятаме

Когато намерите приблизително 30 души, които редовно, всеки месец си пазаруват продукти от вас, доходът ви започна да възлиза на 500 лв (или 6000 лв годишно). Това ниво се нарича Директор. Ако искате да увеличите доходите си още, заедно със спонсора си помогнете на един човек от екипа ви също да намери 30 души. Така доходът ви ще се увеличи на 700 лв/месец. Ако искате доходите ви да надхвърлят 1000 лв на месец, помогнете на още 2-ма души от екипа си да направят същото.

Вие сами избирате темповете на развитие  на своя бизнес. Но за да се развие той истински, трябва да задвижите силата на удвояването.  Чрез силата на удвояването за една – две години можете да изградите екип от над 4000 хиляди души и да започнете да печелите 5 000, 10 000, 15 000  и повече лева на месец.

Как да започнем да печелим с АкваСорс?

Пробвайте продуктите, ако все още не сте. Освен, че ще ги поръчвате с отстъпка след като се регистрирате, ще бъдете по-здрави и щастливи. Повечето хора ще го забележат и ще поискат същото за себе си.

Намерете няколко души, които искат да правят същото. С други думи – изградете свой екип. Тук ще помагаме ние, тъй като имаме опит. Истината е, че това може да отнеме малко време. Ако искате по-скоро да започнете да печелите пари, ще намерите тези хора до месец-два. Ако не искате да печелите пари, може да отнеме и година – всичко зависи от вас. Това, което се изисква е да споделяте на познатите си. Някои ще се включат, за да ползват отстъпката върху продуктите, други ще са по-амбициозни и ще искат да печелят пари.

Готови сте да се обучавате. Хубавото е, че вече има разработена система, по която работим. Вярно, никой не обича заучените фрази и наизустени текстове, но все пак трябва да прочетете няколко умения, за да знаете как да сте по-полезни на хората и да продължавате да се развивате. Важна роля играят и обученията и срещите, които екипът ни организира. Те не са задължителни, но ще ви помогнат да развиете бизнеса си по-бързо. Добрата новина е, че всички материали и записи са онлайн – така всеки има достъп до тях, по всяко време и навсякъде.

За да започнете своя бизнес с АкваСорс е нужно да попълните онлайн формуляра за регистрация. Тя отнема по-малко повече от 15 минути като По-долу е описана цялата процедура.

Какво прави бизнеса толкова успешен?

Самите продукти са уникални по състав. Кой не е останал доволен след като е изпитал ефекта от водораслите и коластрата? Когато хората са доволни, те се превръщат в лоялни клиенти, които споделят на своите близки и познати за добрите резултати. Така, обкръжението ви от клиенти постоянно ще се разраства. Здравословният начин на живот – Всички знаем, в колко замърсена среда живеем – храна с незнайни съставки, почва пръскана с препарати, стрес, вредни навици, радио облъчвания и други. В забързаните дни, които прекарват в работа и напрежение, все повече хора се обръщат към суперхраните и хранителните добавки. Ето затова Уелнес индустрията бележи огромен ръст през последните десетилетия. За нея се правят филми, пишат се книги, организират се обучения, та дори се учи за нея в университетите. Тенденцията е ясна.

Изграждането на екип или казано с други думи – ливъридж и финансов лост. Както казва големият Робърт Кийосаки – “Умните хора развиват мрежи, останалите си търсят работа”. Това, което правим в Аквасорс е да изграждаме екип и да създаваме взаимоотношения с готини и отворени за това хора. Взаимно си помагаме и обучаваме, като това, което печелим е процент от реализирания оборот на цялата ни мрежа. Ето оттук идва и пасивният доход.

Аз мога да правя това, което прави той. Ти можеш да правиш това, което правя аз. – Да, толкова е просто. Това, което се изисква от вас е да бъдете готови да научите няколко прости умения, за да бъдете успешни. Тези умения ще ви бъдат предадени от вашия ментор, който ще ви обучава и ще е до вас до момента, в който сте напълно готови да продължите сами. Хубавото е че всеки получава равни шансове за успех и получава своят дял, независимо кога е станал част от бизнеса.

Защо АкваСорс?

Продуктите и здравна култура – много хора са запознати с тях. Кой не е чувал за Коластра, Зелена енергия и водораслите АФА? Те са лесно разпознаваеми и хората ги обичат. Освен това, опознавайки ги, обогатяваме здравната си култура и ставаме по-полезни на себе си и на околните.

Сигурен бизнес-партньор – поемайки частта по счетоводството, доставките, обработка на поръчките, данъците и изплащането на месечните комисионни. А при достигането на определен месечен доход от комисион, те започват да поемат социалните ни осигуровки.

Име, което много хора познават и обичат – да, това наистина е така. Има много хора, които обичат и ползват продуктите, но просто няма от кой да си ги набавят.

Бонуси, безплатни екскурзии и обучения на световно ниво – при достигането на определени изисквания, всеки може да спечели чисто нов автомобил. Освен това, всяка година, заслужилите това, печелят пътуване до Орландо, Флорида, където се състои 4-дневния семинар-обучение Master Mind. Това е събитие от световно ниво, на което присъстват най-големите лидери и милионери в сферата на мрежовия маркетинг от цял свят. Компанията поема всичко по пътуването.

Благотворителност – 0.20 евро цента от всеки продукт, отиват към благотворителната инициатива LightSource за подобряване училищната среда на децата.

А защо да изберете мен?

Изборът на спонсор е много важен в този бизнес. Ето затова, аз съм изключително благодарен на човекът, който ми е помагал и продължава да ми помага да се развивам. Той ми помогна да се превърна в човек, със собствен бизнес, който знае какво иска да постигне.

Моята мисия е:

 • Да помагам на все повече хора да са здрави и финансово независими.
 • Изграждане на голям бизнес онлайн и от вкъщи с неограничен потенциал.
 • Личностно развитие.
 • Свободно време и средства за следване на голямата ми Мечта.
 • Привличане на съмишленици, които искат същото.

А кой е приоритет Номер 1 за Вас?

 • Здраве
 • Нов дом
 • Пътувания
 • Повече пари
 • Свободно време
 • Нови приятелства
 • Финансова свобода
 • Личностно израстване
 • Време за семейството и децата

Как да стартирам своя бизнес?

Това, което трябва да направите е да посетите официалната страница на АкваСорс – линк към нея. Попълнете личните си данни, а в полето данни на спонсора запишете: Александър Стойчев с дистрибуторски номер 50064539. Запознайте се с Общите условия, Евро Бизнес програмата и  Политика и процедури, а след това изберете начин на плащане. Платете таксата за регистрация и готово! Ако искате, обадете ми се, за да изпълним процедурата заедно.

Видеото по-долу представя възможностите с АкваСорс. Изгледайте го, за да получите още полезна информация. 😉