Продукти с отстъпка

Пазарувайте продукти по-изгодно

Личният номер за отстъпки в АкваСорс ви носи много ползи. С него пазарувате продуктите с отстъпка, спестявате пари и време. Всичко става онлайн, по бърз и лесен начин. Истината е, че близо 80% от дистрибуторите в АкваСорс са хора, които пазаруват продуктите за лична полза. Останалите развиват бизнес в свободното време и увеличават доходите си.

Какво получавате?

1. 30% дистрибуторска отстъпка на продуктите. Поръчките стават бързо и удобно през онлайн магазина за дистрибутори. Ако поръчките Ви достигнат определен обем, продуктите ще ви излязат още по-изгодно. Добре е да знаете, че при това, не сте задължени да покривате определени месечни обеми, нито да правите поръчки всеки месец.

2. Месечни и блиц промоции – Всеки месец ще имате информация за намаления на определени продукти. Така някои от тях ще ви излизат още по-евтино. Можете да ги комбинирате с ваши приятели или роднини, които също харесват продуктите. Ежемесечно АкваСорс обявява блиц промоции. В много случаи лоялни клиенти, които не са регистрирани към АкваСорс, не получават информация за подобни промоции. Затова, дистрибуторският номер ви носи много ползи.

3. Възможността да развивате собствен бизнес в мрежата на АкваСорс. Дори и това да не ви интересува, може да помагате само на ваши приятели, които също искат да си поръчват продуктите. Ако не желаете да помагате на никого – не се притеснявайте, регистрирайте се единствено, за да ползвате отстъпката върху продуктите.

4. Свой личен АкваСорос сайт, през който могат да се поръчват продукти до всяка точка на света. Това е отлична възможност ако имате познати извън страната.

5. Възможност да закупите детокс програма „Лесно начало“ на промоционална цена от 98лв, вместо редовните ѝ 210 лв. „Лесно начало“ е пакет от 4 продукта, който е много подходящ ако тепърва започвате приема на хранителни добавки и искате да пречистите организма си.

Как да се регистрирам?

Посетете ➡ страницата за регистрация.

Следвайте стъпките в сайта, които ще ви водят. Обърнете внимание, че имате опция да направите и първата си поръчка на продукти на дистрибуторски цени в хода на регистрацията си.

Таксата за регистрация е в размер на 99 лв.

Ако имате нужда от помощ, обадете ни се, за да направим регистрацията заедно.

Тел. ни номер е 0896 750310.

Моята мисия